© 2020 Bài Kiểm Tra.com. All Rights Reserved.
Loading...

Đề tham khảo kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 8

Thứ sáu - 13/12/2019 11:49
Đề tham khảo kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 8, gồm các kiến thức của các Units 4, 5, 6. Có đáp án và hướng dẫn chấm điểm.
Loading...
I. Choose the correct answer (3 pts).
1. I’ll …… 9.00 …… the morning.
A. at / on
B. at / in
C. from / to
D. from / in

2. Could you do me a favor? - ………………
A. Why?
B. What can I do for you?
C. I’m sorry. I’m really busy.
D. Both B & C are correct.

3. ....... you show me the way to the nearest bank, please?
A. Can
B. Could
C. Do
D. A & B are correct

4. A. My mother is not enough fine to cook tonight.
B. My mother is not fine to cook tonight.
C. My mother is not fine enough to cook tonight.
D. My mother is not so fine to cook tonight.

5. I don't like reading comic books.
A. I don't, either.
B. Neither do I.
C. I don't neither.
D. A & B are correct

6. Would you like to see a film?
A. Yes, I like.
B. Yes, I do.
C. Yes, I will.
D. Great! Let’s go

7. I have a lot of work to do. I …… with my friends.
A. have to finish
B. should to finish
C. must to finish
D. ought finish

8. Do you listen …… music …… free time?
A. to / on
B. in / in
C. to / in
D. in / on

9. She asked her children …… in the rain.
A. to stop playing
B. stop to play
C. stop playing
D. stopping to play

10. I know you work really …… this semester.
A. hardly
B. good
C. bad
D. hard

11. The students are playing ……  in the school yard.
A. happy
B. happier
C. happiest
D. happily

12. …… do you do the housework? - Every day.
A. What time
B. How
C. How often
D. When

II. Complete the following sentences with the words provided in the box. Two words aren't used (2pts).
themselves - across - although - handicapped - century
encourage - different - along - ourselves - neither
1. .............. each nation's scouting program differs slightly, the three aims are the same for the 21st …….
2. John came …….. an old friend in the street this morning.
3. Don't …… bad habits in a child.
4. Peter and Susan can ……  speak nor hear. They are ……. children.
5. We should try …….  ways of learning words so as to find out the best way for ……

III. Use the correct form of the words in brackets (1.5pts).
1. Y and Y members also help the …… and Street children. (OLD)
2. By recycling we can save ……. resources. (NATURE)
3. There wasn't any …… in our village many years ago. (ELECTRIC)
4. He was …… to say that. (FOOL)
5. All the dancers wore …… costumes. (TRADITION)
6. The World Health ……. is an international one. (ORGANIZE)

IV. Rewrite as directed (2pts).
1. “Read the instructions before you switch on the machine.” He said to me.
He told ……………….
2. Ann enjoys taking pictures but she hasn't got a camera.
She should  ……………….
3. The student asked many questions. He wanted to understand the lesson.
……………….  (in order)
4. That old man usually drank lots of wine.
……………….  (used to)

V. Read the passage, then answer the questions (1.5 pts)
How Nam has improved his English
“... In the first year of lower secondary school, I had some difficulties in learning English. My pronunciation of English words was really bad and my English grammar was worse. I did not know how to improve them. One afternoon after the lesson, my teacher of English told me to wait for her outside the classroom. She took me to the school library and showed me cassettes of pronunciation drills kept in a glass bookcase. She also told me how to use an English - English dictionary to improve my English grammar. “Now I think you know what you should do”, said she. I made much progress and only one year later, I won the first prize in the English Speaking Contest held for secondary school students in my hometown.”
1. What difficulties did Nam have in learning English in the first year?
……………….……………….
2. Who wanted to meet Nam one afternoon after the lesson?
……………….……………….
3. Where did they go after that?
……………….……………….
4. What did the teacher show him then?
……………….……………….
5. What did she tell him to improve his English grammar?
……………….……………….
6. What did he win one year later?
……………….……………….
 
-----------The end-----------
 
Answer key

I.
l. B      2.D      3.D      4.C      5.D      6.D
7.A      8.C      9.A     10.D      11.D      12.C

II.
1. Although / century
2. across
3. encourage
4. neither / handicapped
5. different / ourselves

III.
1. elderly (old)
2. natural
3. electricity
4. foolish
5. traditional
6. organization

IV.
1. ... me to read the instructions before I switched on the
machine.
2. ... save money to buy a camera.
3. The students asked many questions in order to understand the lesson.
4. That old man used to drink lots of wine.

V.
1. He had difficulties in pronunciation and grammar.
2. His teacher of English did.
3. They went to the school library.
4. She told him cassettes of pronunciation drills.
5. She told him how to use an English - English dictionary to improve his English grammar.
6. He won the first prize in the English speaking contest held for secondary school students in his hometown one year later.
Loading...

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây