Loading...

Đề trắc nghiệm 15 phút môn anh văn 9 - đề số 26 (Có đáp án)

Thứ tư - 31/10/2018 08:18
Trắc nghiệm trực tuyến miễn phí 15 phút môn Anh Văn 9
Loading...
I. Circle the best answer (5pts).
1. We.............since we left school.
    A. don't               B. didn't meet           C. won't meet            D. haven't met
2. Neil Armstrong,..............walked on the moon, lived in the USA.
    A. which              B. whom                   C. who                      D. whose
3. The men and the elephants ............you saw on TV last night are from Africa.
      A. which             B. that                       C. whom                  D. who
4. Tornadoes are funnel-shaped storms............pass overland below a thunderstorm.
      A. who                 B. that                      C. whose                 D. whom
5. Her family is aware of saving................
      A. energy             B. energize               C. energetic         D. energetically
6. In Asia, a tropical storm is called a..................
      A. typhoon           B. hurricane              C. cyclone              D. tornado
7. Passover is celebrated in Israel and by all....................
      A. English             B. Vietnamese          C. Japanese          D. Jewish
8. Where .............you go if you have a car ?
     A. have                  B. had                        C. did                    D. will
9. This house needs .............again.
     A. to be decorated           B. decorated         C. decorating         D. A & C
10. I wish to be............ the orbit
     A. in                        B. on                       C. at                      D. under
II. Rewrite the following sentences without changing their meanings (5pts).
1. Hoa doesn't go to China with us.
We wish........................................................................................
2. They said to him: " We must finish these assignments on time "
They told him that..........................................................................
3. She looked up at the stars. They were twinkling in the sky then, (use relative clause )
.............................................................................................................
4. London was once the largest city in the world, but the population is
now falling.
The population of London......................................................................
5. The earthquake in Kobe in 1995 caused severe damage.
(Turn into the passive)
...............................................................................................................

ĐÁP ÁN
I.  1.D      2.C      3.B      4.B      5.A      6.A      7.D      8.D      9.D      10.A
II.  1. We wish Hoa went (would go) to China with us.
     2. They told him that they had to finish those assignments on time.
     3. She looked up at the stars which (that) were twinkling in the sky then.
     4. The population of London, which was once the largest city in the world, is now falling.
     5. Severe damage was caused by the earthquake in Kobe in 1995. 
Loading...
 Từ khóa: trắc nghiệm, miễn phí

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   

Những tin mới hơn

Những tin cũ hơn

Loading...
THÀNH VIÊN
Hãy đăng nhập thành viên để trải nghiệm đầy đủ các tiện ích trên site

Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây