© 2020 Bài Kiểm Tra.com. All Rights Reserved.

Bài kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh 7

Chủ nhật - 15/12/2019 10:18
Bài kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh 7, có đáp án và hướng dẫn chấm điểm.
I. Circle the best answer(3pts).
1. I feel thirsty, so I …….. now.
A. have a drink
B. will have drink
C. am going to have a drink
D. drink
2. Who will be thirteen on July 1st, Thanh?
A. Yes, Hoa will be thirteen on July 1st.
B. Hoa is going to be fifteen on July 1st.
C. Hoa will not be fourteen on July 1st.
D. Hoa will be thirteen on July 1st.
3. Where do your parents work?
A. They work at the farm.
B. They work on the farm.
C. They work in the farm.
D. They work by the farm.
4. What's your father's job?
A. His job is a fireman
B. He works a fireman
C. He does a fireman
D. He is a fireman
5. My sister studies ……….. than me.
A. best
B. the best
C. better
D. the better
6. At this time, their father ………. the house.
A. paints
B. is painting
C. painting
D. are painting
7. What about ……… in front of the movie theatre?
A. meet
B. we meet
C. meeting
D. will meet
8. ………. we go on a picnic tomorrow?
A. Will
B. Shall
C. Do
D. Are
9. They love ……… in their field.
A. working
B. works
C. work
D. to working
10. …….beautiful the weather is !
A. How
B. What
C. How are
D. What a
11. A ……… is a place where you can wash the dishes.
A. tub
B. sink
C. pan
D. washing machine.
12. My family name is Hoang and my middle name is Van.
A. What is your name?
B. What is your middle name, Giang?
C. What is your family name. Giang?
D. What are your family name and middle name, Giang?

II. Make the sentences from the cues below (2pts).
1. There / tub / in / bathroom ?
2. Would / you / play / tennis?
3. She / be / 15 / next birthday
4. How / pretty / girls !

III. Do as directed (2pts).
1. She likes to play the guitar.
She enjoys ………………………….
2. His bike is more expensive than mine.
My bike ………………………….
3. Where does she live?
What ……………………………..
4. When is your birthday?
What …………………………….

IV. Fill in the blanks with ONE suitable word (2pts).
My name is Nga. I am a student (1) ……… grade 7 in Nguyen Tri Phuong School. Now I’ll tell you (2) ……….. my best friend. Her name is Loan. She studies in Nguyen Chi Dieu School. Her school is rather big. It is (3)……… than mine. She is my neighbor, who lives next door (4) ……… my house. She and I are the same (5) …………, 13 years old. But she is smaller and shorter than me. She’s one of my close friends. She often (6) …….. to school with me. After class, she helps (7) …………. a lot because she’s a (8) ……….  student than me. I like her very much.

V. Write a short passage about you, using the cues given below (1 pt),
name - school - address - distance - means of transport
…………………………….
…………………………….
…………………………….
…………………………….
----------The end----------
 
ANSWER KEY


I.
1.C; 2.D; 3.B; 4.D; 5. C; 6.B;
7. C; 8. B; 9. A; 10. A; 11. B; 12. D
 
II.
1. Is there a tub in the bathroom ?
2. Would you like to play tennis?
3. She will be 15 on her next birthday.
4. How pretty the girls are!

III.
1 .She enjoys playing the guitar.
2. My bike is cheaper than his (bike).
3. What’s her address?
4. What’s your date of birth?

IV.
l. in
2. about
3. bigger
5. age
6. goes
7. me

V. Học sinh tự làm.

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây