© 2020 Bài Kiểm Tra.com. All Rights Reserved.
Loading...

Bài kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 8

Thứ bảy - 07/12/2019 11:15
Bài kiểm tra 1 tiết học kì 1, Tiếng Anh 8, gồm trắc nghiệm và tự luận của các Units 1, 2, 3. Có đáp án và hướng dẫn chấm điểm. Mời các bạn cùng tham khảo.
Loading...
I. Choose the correct answers (3pts).
1. She often …… dresses herself.
A. makes
B. make.
C. is making
D. making

2. Let's …… to the restaurant.
A. go
B. going
C. went
D. goes

3. We'll organize a party …… May 27th.
A. between
B. in
C. on
D. at

4. My mother told me to study ……  .
A. hardly
B. good
C. bad
D. hard

5. I …… a letter from my old friend last week.
A. sent
B. send
C. received
D. took

6. They enjoy ……  jokes.
A. to tell
B. tell
C. telling
D. told

7. People in my country are very warm and  ……
A. friend
B. friends
C. friendly
D. unfriendly

8. ……, we won the game.
A. Lucky
B. Unlucky
C. Luckily
D. Unluckily

9. You …… to finish your work early.
A. shall
B. ought
C. will
D. can

10. I’ll tell …… when she comes back.
A. her
B. hers
C. she
D. herself

11. Do you have the …… characters?
A. different
B. same
C. like
D. alike

12. A: Shall we go to the cinema? B:  ……
A. Yes, let's.
B. I'm tired
C. Really?
D. Yes, we shall

II. Complete the sentences with the appropriate form of the words in brackets (1pt).
1. You will cut ……  with that knife if you are not careful. (YOU)
2. L. A. Hill is a …… writer. (HUMOR)
3. After his parents died, he was sent to an ……   (ORPHAN)
4. Your order is ready for …… (DELIVER)

III. Rewrite as directed (2pts).
1. The old man isn't strong. He can't walk by himself.
-> ……………………  (enough)
2. Why don't you tell her about your problem?
I think you should  ……………………
3. She plans to learn Japanese next summer.
-> She is  ……………………
4. They didn't go the beach because it rained all day and night.
-> Why …………………… ?

IV. Read the passage carefully and answer the following questions (2pts).
Alexander Graham Bell was born in Scotland. He emigrated to Canada first and then to the USA in 1870s. In America, he worked with deaf - mutes at Boston University. Soon, Bell started experimenting with ways of transmitting speech over a long distance. He worked with Thomas Watson, his assistant. Bell and Watson conducted many experiments. He successfully demonstrated his invention to the public at countless exhibitions, he invented the telephone. By 1877 the first telephone was in commercial use.
1. Where was Alexander Graham Bell born?
………………………………
2. Where did he emigrate first?
………………………………
3. Who did Bell work with at Boston University?
………………………………
4. What did Bell invent?
………………………………

V. Write a description of a room, using the given cues (2pts).
- This / my bedroom.
- There / desk / left / room.
- On / desk / many books / folders.
- Above / desk / picture.
- Bed / near / desk.
- On the right side / room / window.
- Wardrobe / beside / window / opposite / desk.
- Lamp / table / left corner / room.
……………………………………
……………………………………
……………………………………
……………………………………
……………………………………
……………………………………
……………………………………
……………………………………
---------------The end--------------
 
Answer Key

I. 1.A     2.A      3.C      4.D      5.C      6.C
7.C      8.C      9.B      10.A      11. B      12.A

II. 1. yourself
2. humorous
3. orphanage
4. delivery

III. 1. The old man isn't strong enough to walk by himself.
2. ... tell her about your problem.
3. ... going to learn Japanese next summer.
4. Why didn't they go to the beach?

IV. 1. He was born in Scotland.
2. He first emigrated to Canada.
3. He worked with Thomas Watson, his assistant.
4. He invented the telephone.

V. - This is my bedroom.
- There is a desk on (to) the left of the room.
- On the desk there are many books and folders.
- Above the desk there is a picture.
- The bed is near the desk.
- On the right side of the room there is a window.
- The wardrobe is beside the window and opposite the desk.
- The lamp on the table is in the left corner of the room.
Loading...

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây