Loading...

Đề và đáp án kiểm tra học kì I, Tiếng Anh 8

Chủ nhật - 01/12/2019 10:56

Đề kiểm tra học kì I, Tiếng Anh 8. Có đáp án và hướng dẫn chấm điểm. Mời các em cùng tham khảo rèn luyện cho kỳ thi sắp tới.

Loading...
I. Choose the correct answer (3pts).
1. The toy cat is …… expensive …… the toy dog.
A. more / then
B. less / than
C. more / to
D. so / as

2. This painting is …… than that one.
A. less impressive
B. least impressive
C. the less impressive
D. not as impressive

3. China is the country with the …… population in the world.
A. large
B. larger
C. largest
D. more large

4. Martha is …… talented than her cousin.
A. much
B. many
C. most
D. more

5. - What …… you …… tonight?
- I …… to the cinema with my sỉster tonight.
A. will ... do / will go
B. will ... do / am going
C. are ... doing / am going
D. will ... do / will be going

6. The old men …… weaker.
A. get
B. will get
C. are getting
D. is getting 

7. Jane is still in her bathroom. She …… a bath.
A. has
B. is having
C. will have
D. should have

8. Many of the world's seas, rivers and lakes …… polluted.
A. are becoming
B. becomes
C. will become
C. become

9. Every year, the world's population …… bigger.
A. gets
B. will get
C. getting
D. is getting

10. Lan is living in Hanoi with her grandmother. She …… there for two years.
A. lives
B. is living
C. has living
D. has lived

11. He is very humorous ……, his jokes sometimes annoy his triends.
A. However
B. And
C. But
D. Therefore

12. How long …… you …… English?
A. do … learn
B. have … learn
C. have...learning
D. A & B are correct

II. Fill in the blanks with ONE suitable word (l,5pts).
1. A school which educates girls and boys together is a …… one.
2. Nam …… morning exercises regularly to …… his health.
3. Y and Y members ……  glass, used paper and cans, then send them ……  recycling.
4. In order to remember words ……, some learners write examples, put the words and their meaning on stickers, underline or highlight them.

III. Use the correct form of the words in brackets (l,5pts).
1. They arrived at the destination …… (SAFETY)
2 ……, I lost my keys on the way home. (FORTUNATE)
3. That is a …… machỉne because it doesn't work any more. (USE)
4. If you want to join the Club, please fill in this …… form. (APPLY)
5. Our life is much …… with the help of modern equipment. (GOOD)
6. The shop …… showed me a lot of new models. (ASSIST)

IV. Rewrite as directed (2pts).
1. I speak French badly. Minh speaks French badly. (as ... as)
…………………………………
2. “When do I have to hand in my paper?” said Nam to his teacher.
Nam asked  …………………………………
3. “You must íinish your work betore bedtỉme.” Her mother said.
Her mother said   …………………………………
4. The last time Nancy came here was in 1990.
…………………………………  (since)

V. Complete the dialogue with a suitable word (2pts).
Steven : Hey Mary, how was your trip to your (1) ……,?
Mary : Yeah, it was great. I spent nearly two weeks with my grandparents on a (2) …… farm.
Steven : That sounds good. I guess you must have enjoyed yourselt very much in the countryside.
Mary : Yeah. The countryside is so (3) …… and tranquil. I think I'm much healthier (4) …… to the fresh air and lovely nature in my hometown.
Steven : That's true. The (5) …… air in the City makes me sick of breathing it everyday.
Mary : And the people in the country are more triendly. I was (6) …… with big smiles even by strangers in the country; which made me teel so close.
Steven : I agree that people in the country are more open. But you must miss City life a lot after that two weeks living in the country.
Mary : Yeah. There are not a lot of pubs and restaurants in the country. I didn't know where to go at the weekend even for a movie or a drink. Lite in the country is quite slow and I guess this is only a place to go back for a while to relax; but not a place for me to spend my whole (7) ……
Steven : Me, too. Although I love the fresh air in the country; I am more (8) …… for the fast moving Iife of a City.
 
---------------The end------------------

Answer Key

I. l.B     2.A      3.C      4.D      5.C      6.C
7.B      8.A      9.D      10.D      11.A      12.B

II. 1. coeducational
2.does / improve
3. collect / for
4. better

III. 1. safely
2. Unfortunately
3. useless
4. application
5. better
6. assistant

IV. 1. I speak French as badly as Minh (does).

2. Nam asked his teacher when he had to hand in his paper.
3. Her mother said (that) she had to Rnish her work betore bedtime.
4. Nancy hasn't come here since 1990.

V. 1. hometown (village)
2. lovely
3. peaceful
4. due
5. polluted
6. greeted
7. Iife
8. suitable
Loading...

Tổng số điểm của bài viết là: 5 trong 1 đánh giá

Xếp hạng: 5 - 1 phiếu bầu
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   

Những tin mới hơn

Những tin cũ hơn

Loading...
THÀNH VIÊN
Hãy đăng nhập thành viên để trải nghiệm đầy đủ các tiện ích trên site
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây