Loading...

First Semester Tests English 8 (exam 2)

Thứ bảy - 30/11/2019 07:25

Đề kiểm tra học kì I, môn Tiếng Anh 8, có đáp án và hướng dẫn chấm điểm. Mời các bạn cùng tham khảo.

Loading...
I. Phonetics
1. Choose the word in each group that has the underlined, bold part pronounced differently from the rest.
1. A. gymnastic
B. glassware
C. generous
D. gentle

2. A. demonstrate
B. emigrate
C. festival
D. resource

3. A. traditional
B. coeducational
C. question
D. pronunciation

4. A. resident
B. sound
c. struggle
D. serve

5. A. seemed
B. recvcled
C. noticed
D. preterred

2. Choose a word in each line that has different stress pattern.
6. A. equipment
B. character
C. generous
D. orphanage

7. A. mobile
B. prefer
C. arrange
D. annoy

8. A. selection
B. commercial
C. tradition
D. volunteer

9. A. stationery
B. magically
C. behavior
D. permanently

10. A. tasty
B. upset
C. migrant
D. cruel

II. Vocabulary, grammar & structure
1. Choose the best answers.
11. You …… make noise in public.
A. haven't
B. shouldn't
C. don't have to
D. needn't

12. I …… in Hue City since I was a little girl.
A. lived
B. have lived
C. live
D. will live

13. We are waiting for the …… of his plane.
A. arrival
B. arrive
C. arriving
D. arrives

14. Would you like …… a cup of coffee with me?
A. have
B. having
C. had
D. to have

15. “Can you give Mary this novel?” Tom said.
A. Tom asked me to give Mary that novel.
B. Tom asked me to give Mary this novel.
C. Tom said me to give Mary that novel.
D. Tom told me give Mary this novel.

16. She is …… to reach the bookshelf.
A. enough tall
B. tall enough
C. so tall
D. too tall

17. John …… his job last month and since then he out of work.
A. lost / was
B. has lost / is
C. lost / has been
D. loses / has been

18. They have made a lot of progress …… the country became independent.
A. for
B. since
C. before
D. until

19. Their house is about three times …… ours.
A. so big as
B. as big than
C. as big as
D. bigger as

20. His doctor suggests that he …… a short leave of absence.
A. will take
B. should take
C. take
D. Both B & C are correct

2. Fill in the blanks with the correct preposition.
John arrived (21) ……  London (22) ……   May 10th at 8 o'clock (23) ……  the evening. He decided to call on his uncle, who lived (24) ……   Regent Street. He got (25) ……  a bus. It was crowded with passengers, so he had to stand all the way. When John reached Regent Street, he got (26) …… the bus and got along distance (27) ……  the apartment building (28) ……  which his uncle lived.
He knocked (29) …… the door, and waited (30) …… a few minutes, but no one came to the door. He was disappointed to find no one at home.

3. Choose the correct letter to fill in each blank to complete the passage.
“(31) …… age to start learning the violin is between three and six,” said Margaret Porter, a violinist and music teacher. “It's the tỉme when you (32) …… about the world,” Margaret, who lives (33) ……  London, preíer (34) ……  .  pupils at three and four, although she (35) ……  lots of exceptions for keen five-year-olds.
When she (36) ……  teaching the violin in 1972, her tirst class (37) …… of her children's five-year-old school triends.
Margareưs pupils have group (38) …… .  Each group has about a dozen pupils and each lesson (39) ……  an hour, once a fortnight. In addition, each pupil has one individual lesson a week with her. Parents also have to (40) …… the lessons. It is ỉmportant that the parents (41) …… an active interest (42) ……  the lesson.
From the earliest lessons pupils learn to play (43) ……  ear. They do not even try (44)   …… music until they have been playing for several (45) ……  , and for a long time there is a big difference (46) ……  their playing and reading of music. Margaret says that her method is not (47) ……  to produce great violinist, and always suggests that pupils who pertorm (48) ……  well should leave and study the violin (49) more (50) methods.
31. A. Best
B. The best
C. The better
D. Better

32. A. learn
B. learnt
C. has learnt
D. are learning

33. A. at
B. in
C. on
D. to

34. A. to ta ke
B. taking
C. has taken
D. take

35. A. made
B. have made
C. has made
D. is making

36. A. starts
B. is starting
C. started
D. has started

37. A. consisting
B. consisted
C. is consisting
D. consists

38. A. lessons
B. experience
C. exercises
D. homework

39. A. last
B. is lasting
C. has lasted
D. lasts

40. A attending
B. attend
C. attended
D. have attended

41. A. take
B. make
C. do
D. get

42. A at
B. on
C. in
D. off

43. A. with
B. by
C. on
D. off

44. A. reading
B. read
C. to read
D. has read

45. A. years
B. year
C. yearly
D. yearlong

46. A. among
B. between
C. both
D. from

47. A. supposing
B. being supposed
C. Suppose
D. supposed

48. A. particular
B. particularly
C. particularity
D. particularities

49. A. use
B. used
C. is using
D. using

50. A. tradition
B. traditions
C. traditional
D. traditionally
----------------The end-----------------
 
Answer key

l. B    2.D     3.C     4.A     5.C
6.A     7.A     8.D     9.C    10.B
11.B     12.B     13.A     14.D     15.A
16.B     17.C     18.B    19.C     20.D
21. in 22. on  23. in  24. on 25. on
26. off  27. to  28. in  29. at (on) 30. for
31.B     32.D     33.B     34.A     35.C
36.C     37.B     38.A    39. D     40.B
41.A     42.C     43.B     44.C     45.A
46.B     47.D    48.B     49.D     50.C
Loading...

Tổng số điểm của bài viết là: 5 trong 1 đánh giá

Xếp hạng: 5 - 1 phiếu bầu
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   

Những tin mới hơn

Những tin cũ hơn

Loading...
THÀNH VIÊN
Hãy đăng nhập thành viên để trải nghiệm đầy đủ các tiện ích trên site
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây