Loading...

Bài kiểm tra học kì I, môn Tiếng Anh 8

Thứ bảy - 30/11/2019 09:05

Bài kiểm tra học kì I, môn Tiếng Anh 8, có đáp án và hướng dẫn chấm điểm. Mời các bạn cùng tham khảo.

Loading...
I. Choose the word having the underlined letters pronounced differently (lpt).
1. A. spring
B. little
C. dinner
D. timetable

2. A. baby
B. sale
C. save
D. pray

3. A. looked
B. smiled
C. missed
D. mixed

4. A. essential
B. commercial
C. dentist
D. lender

II. Choose the best answer (3pts).
1. He is not as intelligent  …… his sister.
A. as
B. like
C. so
D. at

2. Are you fond  ……  basketball?
A. of played
B. of playing
C. in playing
D. in play

3. He suffers  ……  poor Vision and hearing.
A. at
B. in
C. from
D. over

4. It's a great idea if we …… a bicycle trip to the countryside.
A. take
B. go
C. ride
D. get

5. Why don't you ask your sister ……  you with those ditticult exercises?
A. to help
B. helps
C. helped
D. helping

6. What was wrong with you? Why ……  go to the hospital?
A. do you have to
B. must you
C. did you have to
D. did you must

7. Who …… the telephone? 
A. did invent
B. invented
C. invents
D. is inventing

8. Do you have the …… characters?
A. different
B. same
C. like
D. alike

9. Let's …… our graduation party tonight!
 A. celebrates
B. celebrating
C. celebrate
D. celebrated

10. They suggest …… a movie tonight..
 A. seeing
B. having
C. going
D. reading

11. Mark failed  ……  the rent on time again.
A. paying
B. to pay
C. paid
D. being paid

12. I'm too tired to walk home. I think …… I a taxi.
 A. get
B. will get
C. got
D. could get

III. Find the mistake and correct it (1pt).
1. A school which educate girls and boys together is a coeducatỉonal school.
2. Our life is becomes much better with the help of modern equipment.
3. You have to put all dangerous object out of children's reach.
4. It's five years for I had a holiday abroad.

IV. Fill in the blanks with the appropriate form of the words in parentheses (2pts).
1. You can apply for …… arter five years' residency. (CITIZEN)
2. You must flll out this ……  form before tomorrow morning. (APPLY)
3. We can help save natural resources and earn some money for the ........... (ORGANIZE)
4. You look very happy today. Is there anything …… at school, Mai? (INTEREST)

V. Fill in the blanks with the correct preposition.(lpt)
1. “Could you please look ……  my children when we go tor a picnic?” She said to her mother.
2. Don't torget to look ……  the dictionary to find ……  the word you want to know.
3. I will be back home …… a few minutes.

VI. Rewrite as directed (2pts).
1. Lan asked Nam to take off his shoes. (Rewrite in direct speech)
…………………………………
2. Scouting began in England in 1907. (Make a question with “When”)
…………………………………
3. Last year / we / collect / used paper / send / them / recycle.
(Make a complete sentence)
…………………………………
4. The last time I was here was last Christmas.
(Rewrite, beginning with “I haven't...”)
…………………………………
--------------------The end----------------------
 
Answer key

I. l.D     2.B      3.B      4.B     
II. l.A      2.B      3.C      4.A      5.A
6.C      7.B      8.B      9.C       10.A      
11.B      12.B     

III.
1. educate -> educates
2. becomes -> becoming
3. object -> objects
4. for -> since

IV.
1. citizenship
2. application
3. organization
4. interesting

V.
1. atter
2. up / out
3. in

VI.
1. “Take off your shoes, Nam” Lan said.
2. When did Scouting begin in England?
3. Last year we collected used paper and sent them tor recycling.
4. I haven't been here since last Christmas.
Loading...

Tổng số điểm của bài viết là: 5 trong 1 đánh giá

Xếp hạng: 5 - 1 phiếu bầu
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   

Những tin mới hơn

Những tin cũ hơn

Loading...
THÀNH VIÊN
Hãy đăng nhập thành viên để trải nghiệm đầy đủ các tiện ích trên site
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây