Loading...

Bài kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh 7 (Đề 2)

Thứ hai - 16/12/2019 10:47

Bài kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh 7, nội dung kiến thức các unit 4,5,6. Có đáp án và hướng dẫn chấm điểm.

Loading...
I. Choose the word whose main stress is placed differently from the others (1pt).
1. A. different   B. banana    C. refrigerator     D. experiment
2. A. excited     B. exercise  C. relax               D. community
3. A. invite       B. together  C. vacation          D. typical
4. A. family      B. buffalo   C. collector          D. usually

II. Choose the best answer (2.5pts).
1. Shall we go to the English Speaking Club? - Yes………
A. we shall
B. we will
C. let's
D. good
2. Students take part in many different ………..
A. after-school activity
B. after-school activities
C. activity for after-school
D. activities for after-school
3. In we study different countries and their people.
A. Biology
B. Geography
C. Physics
D. Music
4. She plays the piano ………
A. very good       
B. very well
C. very best
D. very hardly
5. She enjoys playing games ….. her cat.
A. to 
B. with
C. for
D. over
6. I always ……. the housework in my free time.
A. make
B. do
C. play
D. take
7. I go to visit twice a week.
A. my sick grandmother
B. my grandmother sick
C. my grandmother being sick
D. my grandmother is sick
8. In …….. we learn to repair household appliances.
A. Electronics
B. Math
C. Computer Science
D. Science
9. She is ……. intelligent than her younger sister.
A. less
B. a little
C. much
D. All are correct
10. Students learn how a computer at school.
A. use
B. to use
C. using
D. uses

III. Use the correct word forms (2pts).
1. Many young people like doing community ……… (SERVE)
2. What a ……. bedroom! (BEAUTY)
3. How …….. he plays tennis! (GOOD)
4. Nowadays, there are more ……… and more people. (ELDER)

IV. Underline the mistake and correct it (2.5pts).
1. Would you like go swimming? - Yes, I'd love to.
2. How long does Lan have English class? - At 8.40.
3. How often do you go to library? - Once a week.
4. Ba often collects stamps. He's a collector stamps.
5. Most of students enjoy reading picture books.

V. Read the following passage, then make questions with the cues given and answer them (2pts).
Mai is a student at Quang Trung School. She is in grade 7. She goes to school six days a week, from Monday to Saturday.
Classes always begin at 7 o’clock and finish at a quarter past eleven.
At school, she learns about lots of different things.
She learns how to use a computer in her Computer Science class.
Mai is very interested in computers. This is her favorite class.
In her Geography class, she studies maps and learns about different countries. Mai thinks Geography is difficult.
Today, Mai's last lesson is Physics. She does some experiments.
Questions:
1. Which grade / Mai?
…………………………………………
…………………………………………
2. How often / she / go to school?
…………………………………………
…………………………………………
3. Which school / she / go?
…………………………………………
…………………………………………
4. How long / her classes / last?
…………………………………………
…………………………………………
5. She / learn / lots of different things / school?
…………………………………………
…………………………………………
6. What / she / learn / computer science class?
…………………………………………
…………………………………………
7. What / she / think / Geography?
…………………………………………
…………………………………………
8. She / sometimes / study / maps / Geography class?
…………………………………………
…………………………………………
-------- The end --------

ANSWER KEY


I. Choose the word whose main stress is placed differently from the others (1pt).
1.A; 2.B; 3.D; 4.C 

II. Choose the best answer (2.5pts).
1.C; 2.B; 3.B; 4.B; 5.B; 6.B; 7.A; 8.A; 9.A; 10.B

III. Use the correct word forms (2pts).
1. service
2. beautiful
3. well
4. elderly

IV. Underline the mistake and correct it (2.5pts).
1. Would you like go swimming? - Yes, I’d love to. -> to go
2. How long does Lan have English class? - At 8.40. -> What time
3. How often do you go to library? - Once a week. -> the library
4. Ba often collects stamps. He’s a collector stamps. -> stamp collector
5. Most of students enjoy reading picture books. -> the students

V. Read the following passage, then make questions with the cues given and answer them (2pts).
1 .Which grade is Mai in? - She is in grade 7.
2. How often does she go to school? - She goes to school six days a week.
3. Which school does she go to? - She goes to Quang Trung School.
4. How long do her classes last? - They last from 7 to 11:15.
5. Does she learn lots of different things at school? - Yes, she does.
6. What does she learn in her Computer Science class? - She learns how to use a computer.
7. What does she think of Geography? - She thinks it’s difficult
8. Does she sometimes study maps in her Geography class? - Yes, she does.
Loading...

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   

Những tin mới hơn

Những tin cũ hơn

Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây