© 2020 Bài Kiểm Tra.com. All Rights Reserved.
Loading...

Bài kiểm tra học kì 2, Tiếng Anh 8

Thứ tư - 29/04/2020 10:05
Bài kiểm tra học kì 2, Tiếng Anh 8. Có đáp án. Mời các bạn cùng tham khảo.
Loading...
I. Circle the letter A, B, C or D before the word that has the different pronunciation (1pt).
1. A. shops                  B. signs                       C. hands                      D. years
2. A. chance                B. mechanic                C. child                       D. change
3. A. various               B. Mary                       C. bark                        D. care
4. A. teeth                   B. with                        C. mouth                     D. month

II. Choose the best answer (3pts). 
1. It's very kind ...... you ......  us a favor.
A. for / do                   B. of/ doing                 C. of / to do                D. for / to

2. She showed him ...... the bookcase was.
A. where                     B. when                       C. what                       D. which

3. The doll  ...... in red is mine. 
A. dressed                   B. Dressing                 C. is dressed                D. is dressing

4. Mrs. Thu is   old  ...... walk so far.
A. very / to                  B. too / so                    C. to / too                    D. too / to

5. This project ...... next month.
A. is carrying out                    B. carries
C. will carry out                      D. will be carried out

6. There is nothing to prevent the children ...... playing there.
A. from                       B. off                          C. away                       D. To

7. You really must make some ...... if you are going to succeed.
A. try                           B. attempt                   C. effort                      D. work

8. We must hand in the exercise 8 o'clock.
A. betore                     B. between                  C. on                           D. in

9. ...... is used to check one's eyesight.
A. Eyepiece                 B. Eyeglass                 C. Eyeshade                D. Eye-chart

10. This is the first time Mary ...... rice paddies.
A. is seeing                  B. has seen                  C. saw                                     D. sees

11. ...... all the cities I've visited, I like London most.
A. Of                           B. Out                                     C. From                       D. With

12. That novel  by Charles Dickens.
A. is writing                            B. is written
C. was written                         D. was writing

III. Fill in the blanks with the correct preposition (1pt).
1. We had to call the ambulance because ...... an injured person.
2. Did you succeed ...... solving the problem.
3. The man standing ...... the window is my uncle.
4. Atter a meal in a restaurant, you ask the waiter ...... the bill.

IV. Rewrite as directed (3pts).
1. What's her name?
-> I can't remember ........................
2. Did Alexander Graham Bell invent the telephone?
-> Was ........................?
3. “Don't worry about your job.” Said Nam.
-> Nam encourages me ........................
4. The Soup is so hot that I can't eat it.
-> The Soup is too ........................ 
5. My salary is high but yours is higher.
-> My salary isn't ........................
6. I think that they have sent us the wrong tickets.
-> I think that we ........................

V. Read the passage below, choose the proper word and cross (x) over the letter A, B, C or D (2pts).
Television is one of man's most important (1) ........  of communication. It brings (2) ........ and sounds from around the world into millions of homes. A person with a TV set can sit in his house and watch the president (3) ........ a speech or visit a toreign country. He can see a war being tought and watch statesmen try to bring about peace (4) ........ television. Home viewers can see and learn about people, places and things in far away lands. TV even takes its viewers (5) ........  of this world. It brings them coverage of astronauts as the astronauts explore outer (6) ........
In addition to all these things, TV brings its viewers a steady stream of programs (7) ........ are designed to entertain. In tact, TV provides many (8) ........ entertainment programs than any other kind. The programs include action packed dramas, light comedies, sporting events and motion pictures.

1. A. transports           B. means         C. measures                 D. mean
2. A. films                   B. cinemas       C. pictures                   D. movies
3. A. did                      B. made           C. do                           D. make
4. A. through               B. pass             C. by                           D. from
5. A. outer                   B. out              C. inside                      D. beside
6. A. place                   B. surtace        C. space                       D. face
7. A. whose                 B. who            C. whom                     D. that
8. A. more                   B. much           C. the most                  D. most
----------------------------------
ANSWER KEY

I.
1.A      2.B      3.C      4.B

II.
1.C      2.A      3.A      4.D      5.D      6.A
7.C      8.A      9.D      10.B    11.A    12.C 

III.
1.of      2. in     3. by    4. for

IV.
1. I can't remember what her name is.
2. Was the telephone invented by Alexander Graham Bell?
3. Nam encourages me not to worry about my job.
4. The Soup is too hot for me to eat.
5. My salary isn't as high as yours.
6. I think that we have been sent the wrong tickets.

V.
1.B      2.C      3.D      4.A
5.B      6.C      7.D      8.A
Loading...

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây