© 2020 Bài Kiểm Tra.com. All Rights Reserved.

Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 2)

Thứ sáu - 02/04/2021 19:47
Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 2), có đáp án.
I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others (1.5pts).
 
1. A. wrong                    B. weigh        C. wait                  D. weather
2. A. arcade                   B. game         C. image               D. awake
3. A. skill                     B. inventor       C. rich                   D. decide
4. A. local                    B. improve       C. buffalo             D. photo
5. A. touch                   B. machine      C. cheap               D. children
6. A. iron                     B. probably       C. drill                 D. break
 
II. Circle the best answer (2.5pts).
 
1. Could you………. the table for lunch ?

A . put        B. set                    C. take                  D. use
 
2. She prefers………. part in sports.

A. take        B. to take    C. taking     D. B&C
 
3. I was really happy………. Minh again.

A. to see     B. see          C. seeing     D. to seeing
 
4. The students are waiting ……….the teacher.

A. to           B. at            C. for          D. B&C
 
5. She is 145 centimeters ……….

A. tall                   B. high        C. heavy     D. old
 
6. “ I don't like pork “ ……….  ”

A. So do I.            B. So am I.           C. I do, too.                   D. Neither do I.
 
7. Hoa soon………. the busy city traffic.

A. use to     B. used to             C. get used to                 D. got used to
 
8. I’m sorry. I can't go to the drama club today………. about tomorrow ?

A. How     B. When       C. Where              D. Why
 
9. What are the………. of the common cold ?

A. diseases           B. symptoms        C. medicines         D. cough
 
10. Lan was absent………. class yesterday because she had a bad cold.

A. in           B. at            C. from                 D. of
 
III. Supply the correct forms of the words in brackets (2pts).
 
1. I saw an………. (interest) film on TV last night.
2. The ……….(invent) of the video games become very rich.
3. You must be ……….(care) when Crossing the Street.
4. She ought ……….(not; go) to bed late.
5. Don’t forget ……….(have)breakfast before you……….(go)to school.
6. The children  ……….(be)here 10 minutes ago, but at the moment, they ……….(play)in the yard.
 
IV. Do as directed (2pts).
 
1. This lake is 5m in depth

How ……………………………………………………………..?
 
2. Watching TV is more interesting than playing chess.

Playing chess ……………………………………………………………..
 
3. What about going for a walk ?

Let’s ……………………………………………………………..
 
4. She plays tennis very skillfully.

She is ……………………………………………………………..
 
V. Fill in each gap with suitable word (2pts).

We should have a balanced diet. We should eat a moderate …… (1)…… of fatty food and sugar. We should cat some body-building foods and eat plenty ...(2)……  cereals, fruit and vegetables. What does a balanced ...(3)…… mean ? It means you eat a variety of foods without eating too much of anything ……(4)…… is very important. Eat the food you enjoy but don’t have too much. This will help you …… (5) ……fit and stay healthy. Don’t forget about exercise ……(6)…… ! We all need exercise. Follow these ...(7)……  and enjoy the food you eat - that is the key  ……(8)…… a healthy lifestyle.
 
1:……..  2:…….. 3:…….. 4:……..
5:............ 6:…….. 7:…….. 8:……..

ANSWER KEY

I. 1. A         2. C   3. D   4. B   5. B   6. A
 
II. 1. B        2. D   3. A   4. C   5. A   6. D   7. D   8. A   9. B 10. C
 
III. 1. Interesting            2. inventors                    3. careful     4. Not to go
5. to have/ go       6. Were / are playing
 
IV. 1. How deep is this lake?
2. Playing chess is less interesting than watching TV.
(Playing chess is more boring than watching TV.)
 3. Let’s go for walk?
4. She is a very skillful tennis player.
 
V.      1. amount  2. of            3. diet         4. Moderation
5. keep        6. either      7. guidelines 8. to
© Bản quyền thuộc về Bài kiểm tra. Ghi rõ nguồn Bài kiểm tra.com khi sao chép nội dung này.

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây