© 2020 Bài Kiểm Tra.com. All Rights Reserved.

Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 3)

Thứ sáu - 02/04/2021 19:47
Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 3), có đáp án.
I. Odd one out (1pt).
 
1. A. allow            B. shower                     C. shout               D. show
2. A. explored      B. preferred                     C. invited             D. played
3. A. movies         B. cartoons                    C. athletics           D. guards
4. A. improved     B. stayed                       C. changed           D. jumped
 
II. Circle the hest answer (3pts).
 
- 1 don't li ke jazz music. - ………………………………..

A. 1 do either.      B. I am, too.         C. Neither do I.              D. So do I.
 

2. Phong usually……….  TV in the evening, but yesterday evening he ………. to music. 

A. watches  listens         B. watches... .. listened
C. watches  is listening D. watched... ... listens
 
3. How many people will take part ……….   the WTS day?

A. on                    B. for                    C. in            D. at
 
4. My mother always drives ……….   

A. careful             B. carefully                    C. slow                 D. fastest
 
5. You ought to……….   to the dentist.

A. going      B. to go                C. go                    D. will go
 
6. Stop, please! That's too ……….   sugar.

A. many               B. some                C. much                D. few
 
7. I am glad ……….   you're feeling better.

A. hear        B. hearing             C. heard               D. to hear
 
8. I would like……….  you about my school and my teachers.

A. to tell     B. telling     C. tell                   D. tells
 
9. I don't like coffee. Lan doesn't like it, ……….

A. neither             B. either      C. too         D. so
 
10. You must drink ………. ,water every day

A. many      B. lots of .           C. too much         D. a lot
 
11. Ha likes candy……….. do we.

A. Neither            B. So
C. Either               D. Too
 
12. Let's ……….. to the zoo.

A. to go                B. goes                 C. going                D. go
 
III. Supply the correct form of the verbs in brackets (2pts).
 
1. My father (play)………… roller-skating when he was a child.
2. The disease (spread)………… fast now.
3. I like (watch)………… basketball.
4. Marie Curie (receive)………… the Nobel Price for Chemistry in 1911.
5. Ba and Hoa would like (visit)………… Hong Kong.
6. We can (enjoy)………… traditional music.
7. Lan always (watch)………… TV in the evening.
8. Many years ago, most people in Vietnam (not have)………… TV sets.
 
III. Complete the sentences with in, before, after, on, at, till (1.5pts).
 
1. Are you free …………Monday?
2. We should wash our hands …………meals.
3. Don't forget to brush your teeth …………every meal.
4. The Street is full of traffic from morning …………night.
5. I was born…………  1976.
6. She's playing badminton………… the moment.
 
IV. Read the dialogue and decide if the statements are true (T) or false (F)(2.5 pts).
 
Hoa: Would you like to go to the movies this week?
Lan: That sounds good. What would you like to see?
Hoa: There is a cowboy movie on at the New Age Theater.
Lan: OK. Can you make it on Monday night?
Hoa: Sorry. I have to go to the drama club. How about Tuesday?
Lan: No. Sorry. I'm going to see a detective movie with my parents.
And Fm busy on Wednesday, too. Are you free on Thursday?
Hoa: No, I'm not. What about Friday?
Lan: That's OK.
Hoa: Fine. Let's go on Friday.
 
1. There isn't a cowboy movie on at the New Age Theater.
……………………………………………………………………………

2. Hoa has to go to the drama club on Monday night.
……………………………………………………………………………

3. Hoa is going to see a detective movie with her friends on Tuesday.
……………………………………………………………………………

4. Lan is busy on Wednesday.
……………………………………………………………………………

5. Hoa and Lan are going to see a detective movie on Friday night.
……………………………………………………………………………

ANSWER KEY

I. 1. D         2. C             3. C             4. D
 
II. 1. C        2. B   3. C   4. B   5. C   6. C   7. D 8. A   9. B   10. B            11.B 12. D
 
III. 1.played         2. is spreading      3. watching                    4. received
5. to visit    6. enjoy                7. watches            8. didn’t have
 
IV. 1. on  2. before 3. after 4. till 5. In 6. at
 
V. 1.F 2. T 3. F 4. T 5. F
© Bản quyền thuộc về Bài kiểm tra. Ghi rõ nguồn Bài kiểm tra.com khi sao chép nội dung này.

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây