© 2020 Bài Kiểm Tra.com. All Rights Reserved.

Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 4)

Thứ sáu - 02/04/2021 19:47
Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 (Đề số 4), có đáp án.
I. Choose the word having the underlined letters pronounced differently (1pt).
 
1. A. guessed                 B. walked                     C. liked               D. preferred
2. A. resort                    B. vessel                       C. overseas         D. essay
3. A. arcade                   B. image                       C. awake             D. ancient
4. A. outdoors                B. directions                   C. series ;           D. tastes
 
II. Choose the best answer (2.5pts).
 
1. Hoa didn’t have beef for lunch and …… did Mai.

A. so                              B. either               C too                    D. neither
 
2. Would you like………..  some noodles?

A. eat          B. to eat      C. eating               D. ate
 
3. Let’s  ………..  some oranges.  

A. bought   B. buying             C. to buy    D. buy
 
4. Lan has a toothache. She ought to………..  a dentist.

A. to see     B. saw        C. see          D. seeing
 
5. She prefers listening to the radio………..   watching TV.

A. to           B. for          C. than        D. in
 
6. We should………..    our classroom everyday
.
A. get          B. clean       C. make      D. paint
 
7. Last week my family  ………..  to the zoo.

A. going      B. goes        C. go                    D. went
 
8. What  ……….. she  ……….. yesterday?

A. do...do   B. does...do              C. did...do        D. is...did
 
9. I need ………..   that bike.  

A. bought   B. buy         C. buying    D. to buy
 
10. My sister likes a new shirt and ………..  

A. so do I    B. too do I            C. neither do I      D. either do I
 
III. Underline the mistake and correct it (1.5pt).
 
1. The film we saw last time isn’t as boring like this one.
…………………………………………………………………….
2. Young children are very interested of comics.
…………………………………………………………………….
3. Lan’s father prefers sports than other programs.
…………………………………………………………………….
 
IV. Use the cues to complete the sentences (2pts).
 
1. She / like / play / badminton.
…………………………………………………………………….
 
2.I/ prefer / Pop music / Jazz music.
…………………………………………………………………….
 
3. Hoa / get used / busy City traffic.
…………………………………………………………………….
 
4. Pele / be / good / player / Romario.
…………………………………………………………………….
 
V. Read the passage. Do as directed (3pts).
 
A balanced diet
 
We know that the food we eat affects our whole life. For example, there is sugar in many kinds of food. It adds taste to food. Sugar is not an unhealthy food. We need sugar to live. In moderate amounts, it is good for you. It gives you energy and you feel less hungry.
 
But we must remember to eat sensibly. We should have a balanced diet. We should:
 
• eat a moderate amount of fatty food and sugar.
• eat some body - building foods, like meat and dairy Products.
• eat plenty of cereals, fruit and vegetables.
 
What does ‘a balanced diet’ mean? It means you eat a variety of foods without eating too much of anything. Moderation is very important. Eat the food you enjoy, but don’t have too much. This will help you stay fit and healthy. Don’t forget about exercise either! We all need exercise. Follow these guidelines and enjoy the food you eat - that is the key to a healthy lifestyle.
 
A. Tick True (T), False(F)for the sentences.
 
1. ……  Sugar is not good for you.
2. ……  We should eat plenty of cereals, fruit and vegetables.
3.  ……  Remember to eat a variety of foods without eating too much of any thing.
4.  ……  You should exercise regularly.
 
B. Answer the questions.
 
1. Name two advantages of eating sugar.
……………………………………………………………………………
2. Is a balanced diet alone enough for a healthy lifestyle? Why?/ Why not?
……………………………………………………………………………

ANSWER KEY

I. 1. D         2. A            3. B             4. D
 
II. 1. D        2. B    3. D   4.C    5. A   6. B   7. D   8. C   9. D   10. A
 
III. 1. The film we saw last time isn’t as boring like this one => as
2. Young children are very interested of comics => in
3. Lan’s father prefers sports than other programs => to
 
IV. 1. She likes playing badminton.
2. I prefer Pop music to Jazz music.
3. Hoa gets used to the busy city traffic.
4. Pele is a better player than Romario.
 
V. A. 1 F    2. T   3. T   4. T
B. 1. Sugar adds taste to food and gives us energy.

2. No, it is not. All people need exercise to keep a healthy life.
© Bản quyền thuộc về Bài kiểm tra. Ghi rõ nguồn Bài kiểm tra.com khi sao chép nội dung này.

  Ý kiến bạn đọc

Mã bảo mật   
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây